Регион

Задържаха двама с дрога, откриха цигари и тютюн в коли на границата

Двама мъже са задържани с наркотик в Димитровград, съобщават от полицията.

Вчера в 12 часа в близост до разклона за квартал „Изток“ криминалисти са спрели за проверка лек автомобил Опел, шофиран от 40-годишен със спътник на 33 г. В дрехите на водача е открит полетиленов плик с 3.8 грама канабис, а в придружаващия го мъж – плик с 22.5 грама от същата дрога.

Цигари и тютюн без бандерол пък са открили вчера икономическите полицаи на ГКПП „Капитан Андреево“. Проверени са две коли на вход – БМВ и Рено. В първата, шофирана от 31-годишна свиленградчанка са намерени 200 безакцизни цигари и 2.2 кг. тютюн за наргиле. От втория автомобил, управляван от жена на 55 г. от Свиленград са иззети 4 кг. тютютн за наргиле без бандерол.

Още 11 200 цигари са конфискували същия ден териториалните полицаи от Свиленград при проверка на дом на улица „Обединение“ в града, където живеел 47-годишен мъж.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button