Регион

МВР: Несъобразена скорост е довела до катастрофата на камионите в Симеоновград

Несъобразена скорост е довела до вчерашната катастрофа на камионите в Симеоновград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Haskovo.info припомня, че инцидентът стана в ранния следобед. Товарните автомобили се удариха на завой и движението беше затруднено с часове, като камионите се отбиваха по обходен маршрут.

От полицията допълват, че 65-годишният хасковлия, който е управлявал товарен автомобил Ивеко се е движил с несъобразена скорост и на десен завой по мократа настилка е загубил контрол, навлязъл е частично в насрещната лента за движение и се е ударил в движещ се срещу него влекач Мерцедес с ремарке, шофиран от 53-годишен турски гражданин. От удара българският водач е с порезна рана на ръката и охлузни рани по крака, прегледан е и е освободен за домашно лечение. По камионите има сериозни материални щети. Водачите не са употребили алкохол.

Отнето предимство пък е причинило катастрофа в Харманли. Вчера в 14:30 часа на кръстовището между улиците „Никола Петков“ и „Алеко Константинов“ 46-годишен хасковлия с Опел не е пропуснал движещия се по път с предимство лек автомобил Фолксваген, управляван от 62-годишен харманлиец. От удара между тях е пострадал виновиният водач, който е с охлузни рани по лицето.

Снимка: „Сакар нюз“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button