Хасково

Полицията с нови 124 акта за неспазване на противоепидемичните мерки в Хасковско

През последната седмица полицията е извършила 1 355 проверки в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от областния оперативен щаб.

Проверени са 1 216 души, поставени под карантина, както и 390 търговски обекта. Съставени са 124 акта за неспазване на противоепидемичните мерки, като обикновено най-честото нарушение е неносене на предпазна маска.

За същия период от РЗИ – Хасково са извършили 84 проверки, като 66 са на търговски обекти, а останалите – на други обекти. Връчени са 8 предписания и е съставен един акт.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
22.12.2020 19:34 19:34

Да хни са дигне заплатата, щото са на първата линия.

Бай Хой
Бай Хой
22.12.2020 22:57 22:57
Отговор до  гост

Някой наблюдава ли е Кауфланд какво се случва????? Май ходят по кварталните магазини,сигурен съм,че ако тези влезнат в Кауфланд на проверка,вън трябва да има бус с бланки за глоби!!!!Защо пишете изобщо тези глупост???? Свалете си тестото от очите и пишете истината АКО НЕ ВИ Е СТРАХ ГОДПОДА ЖУРНАЛЯ МИШОЦИ

Back to top button