Хасково

Стотици глобени шофьори при спецоперация в Хасковско

Стотици шофьори са глобени при специализирана полицейска операция през почивните дни в Хасковска област, съобщават от областната дирекция на МВР.

Пътните полицаи са проверили 980 автомобила с 1 062 души. На нарушителите на Закона за движение по пътищата са съставени 28 акта и 100 фиша. Заснети са 290 автомобила с превишена скорост, а на 104 са връчени електронните фишове. Издадени са 5 административна заповеди и са връчени 3 наказателни постановления.

Задържани са двама пияни шофьори в региона. 57-годишен е управлявал Рено в село Надежден с наличие на 1.82 промила алкохол. 49-годишен пък е шофирал Опел в Хасково с 1.37 промила алкохол.

През почивните дни е станала една катастрофа, при която пострада 5-годишно момченце. Както Haskovo.info писа, инцидентът стана на 2 януари на улица „Република“ в Хасково. 26-годишен водач на Фолксваген удари внезапно изскочилото на платното дете. То е с охлузна рана и хематом на челото. Прегледано е и е освободено за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button