Любопитно

Harry започна годината с кавър видео с Diona – ВИДЕО

Хасковският певец Хари Тончев – Harry стартира 2021 г. с атрактивно кавър видео с Diona и парчето й „Te Kelas“.

Изпълнителят разказа пред Haskovo.info, че всичко отново е станало спонтанно. От доста време заради пандемията хасковлията не е пускал авторска песен, сменя стила и иска да изпипа нещата. Така преди Нова година решава, че ще направи кавър на някоя песен и понеже много харесва Diona решава да е „Te Kelas“.

Песен

„В началото идеята ми беше да бъде просто кавър. Свързах се с нея – тя ми съдейства. И тогава ми дойде идеята да го направя като дует, а не точно кавър“, казва Harry.

Песен

Тогава той се обръща към Аrttkid и Дуран Дуран, които му помагат в заснемането и обработката на клипа. След това видеото е изпратено на Diona, която го е харесала и е позволила то да бъде качено в YouTube, където хасковлията има свой канал – Тук.

„Надявам се скоро всичко с пандемията да отмине и да започваме с изненадите“, амбициран е певецът.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3Kj8LPaF4HOjZ0FPRZlNPcBTBZufiFWoO9sxGGoMLO6KnfGLId4lovf9E&v=p5D-mIr33a8&feature=youtu.be

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button