Регион

Четири момичета са ранени при катастрофа в Харманли

Четири момичета са пострадали при катастрофа в Харманли, съобщават от полицията. Читатели на Haskovo.info изпратиха снимки от произшествието.

Снощи в 20 часа на кръстовището между улиците „Никола Петков“ и „Рила“ 20-годишен водач на Мерцедес от село Бисер е отнел предимството на лек автомобил Сеат, шофиран от харманлийка на 20 г. След удара Мерцедесът е продължил пътя си по улица „Рила“ и се е ударил в подпорна колона и стъкло на помещение.

Катастрофа

При инцидента са пострадали возещите се в Мерцедеса три момичета на по 15 години от Харманли. Една от тях е с фрактура на става, втора е с контузия на главата, а третата е с контузия на лявата длан. Те са прегледани и са освободени за домашно лечение. Момичето от Сеата също е с контузия на главата.

Катастрофа

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дудук
Дудук
19.01.2021 23:56 23:56

Да внимават и Харманлийките карат, че днес една до лидъла блока със сив мерцедес/ да не казвам номера/ си говореше по телефона и най-нахално изскочи от пресечка на блоковете и ми отне предимството, замалко да стане ПТП, което се предотврати нлагодарение на моята предпазливост.

Back to top button