Регион

Хванаха трима с марихуана в Димитровград и Харманли

Трима са задържани с марихуана в Димитровград и Харманли, съобщават от областната дирекция на МВР.

43-годишен димитровградчнанин е хванат с дрога на 16 януари. Около 14 часа той е проверен при полицейска операция под надзора на местната прокуратура. В дрехите му криминалистите намерили алуминиево топче с 6 грама марихуана.

В хода на акцията е извършена проверка и в дома на 61-годишен. В него са открити 5 алуминиеви топчета с 32 грама марихуана, конфискувана е и електронна везна. В 20-годишен в Харманли е открито бурканче с 2 грама канабис, а в жилището му са открити още 3 грама от същия наркотик.

Цигари без бандерол пък са иззели икономическите полицаи от Свиленград. На 16 януари те са проверили лек автомобил Ситроен на ГКПП „Капитан Андреево“. В колата, шофирана от 26-годишен от града, са открити 920 безакцизни цигари. Съставен е акт на пътничката в автомобила на 26 г., която признала, че цигарите са нейни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button