Регион

Полицаи спряха микробус с пътници за Германия, пробваха да ги подкупят със 100 лв.

25-годишен е задъжан в Димитровград при опит да подкупи полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР.

На 23 януари в 4:40 часа на пътя между Хасково и Димитровград автопатрул е спрял за проверка микробус „Мерцедес Спринтер“, шофиран от 20-годишен кърджалиец с петима пътника, пътуващ към Германия. Униформените – младши автоконтрольори Даниел Славов и Тодор Генчев са стартирали провека заради извършване на нелегален превоз на пътници срещу заплащане. Тогава единият от пътниците на 25 години от село Широко поле е приближил служебния автомобил и е хвърлил в него банкнота от 100 лева с цел осуетяване на контрола. Последвало е задържането му до 24 часа. За споделеното пътуване са уведомени служители на Областния отдел „Автомобилна администрация“ в Хасково, за което на водача е съставен акт по Закона за автомобилните превози.

Пиян водач е задържан на 23 януари в Хасково. Той е проверен с леката си кола БМВ на улица „Акация“. 32-годишният е шофирал с 1.88 промила алкохол. В ареста на Свиленград също е пренощувал водач на 21 г., употребил алкохол. Той е засечен да шофира мотоциклет на улица „Капитан Петко войвода“ вчера с 1.57 промила алкохол. Моторът е нерегистриран, а младежът е неправоспособен. На 24 януари униформените са проверили в димитровградското село Крепост Форд, управляван от 29-годишна от шуменското село Косово. Дрегерът показал, че жената е с 1.63 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пешо мотиката
пешо мотиката
27.01.2021 20:58 20:58

със 100 евро вече не става. особено като сте цял бус пълен с хора и не знаят кой от къде ще ги снима. после n на ченгетата им изгаря службичката. ама то и да дадеш подкуп пак се иска да знаеш кога и как става. и да прецениш дали изобщо може да стане номера да не се прецакаш повече !!

Back to top button