Хасково

Почетоха жертвите на комунистическия режим в Хасково

Поклонение по повод 1 февруари – Ден на признателност и поклонение пред жертвите на комунистическия режим се проведе в Хасково.

Кметът Станислав Дечев поднесе цветя пред паметника на разстреляните от партизаните хасковски офицери и военни Велико Маринов, Георги Чукурлиев, Начо Гюлемезов, Панайот Танев, Димитър Маразов, Михаил Илиев и Петър Ангелов, съобщават от общината. „Това е тежък ден за България. Ден, в който нашата нация е обезглавила сама себе си. Този ден не трябва да се забравя, за да не се повтарят никога зверствата на комунистическия режим“, каза след церемонията Дечев.

Цветя в памет на убитите поднесоха още областният управител д-р Стефка Здравкова и заместникът й Митко Петров, председателят на общинския съвет Таня Захариева, заместник-кметовете Мария Вълчева, Динко Тенев и Танер Емин, секретарят на общината Пламен Лечев.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.02.2021 17:27 17:27

лицемери

Анонимен
Анонимен
01.02.2021 21:00 21:00

А жертвите на общината??

Back to top button