Спорт

Ясни са десетките с най-добрите спортисти на Хасково

От община Хасково обявиха десетките на състезателите, получили най-много гласове в анкетата за Спортист на 2020 година.

В категорията юноши и девойки по азбучен ред десятката е Адил Мехмедали (борба), Борислав Бръмчев (борба), Бюлент Кекьов (вдигане на тежести), Данаил Стоянов (лека атлетика), Емирджан Мехмед (бокс), Кристин Кръстева (спортна гимнастика), Мария-Магдалена Кирева (вдигане на тежести), Таня Иванова (бадминтон), Христо Христов (джудо) и Шакир Стоянов (бокс).

При мъжете и жените сред десетте с най-много гласове са Васил Ривов (карате), Весела Бръмчева (борба), Дамян Мерджанов (джудо), Иван Бакърджиев (автомобилизъм), Лили Стойчева (лека атлетика), Мая Иванова (вдигане на тежести), Пейо Бойчинов (бадминтон), Петко Валериев (хандбал), Радослав Русев (борба) и Христо Сотиров (вдигане на тежести).

Церемонията по награждаването, на която ще станат ясни призьорите и подредбата в категориите, ще се проведе на 11 февруари от 17 часа в спортна зала „Дружба“. Заради епидемичната обстановка в страната церемонията ще се проведе без публика и при ограничено присъствие на състезатели, отбори и треньори. На церемонията ще присъстват класираните в десетките спортисти, както и победителите в категориите отбори на годината и треньорът, получил най-много гласове.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button