Любопитно

Записват за „Близки срещи с птиците“ в Хасково

„Близки срещи с птиците“ е поредният безплатен курс, който подготвя Българското дружество за защита на птиците. Той ще се проведе на 6 места в страната, едно от които е Хасково.

Поканата е отправена към всички, които се интересуват от света на дивите птици и искат да го опознаят по-добре. Очаква се курсът да започне в началото на март. Записванията на кандидати започнаха, крайният срок е 1 март.

За участниците ще има онлайн лекции и практически занятия, а през почивните дни и теренни целодневни излети за наблюдение на птици. Организаторите се ангажират с осигураване на бинокли и зрителна тръба. Основната част от теренните посещения ще се проведат през гнездовия период на птиците – от края на март до края на юни. Целта е любителите на природата да обогатят познанията си за дивите птици, да се научат да ги разпознават и да помагат за опазването им. Идеята на БДЗП за курса е подкрепена от Фонд „Активни граждани“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Теодора Стефанова Петева
Теодора Стефанова Петева
13.02.2021 15:02 15:02

А къде става записването? Нищо не е казано за това!

Back to top button