Хасково

РИК – Хасково се събра на първо заседание в съблекалня в зала „Дружба“

Районната избирателна комисия в Хасково встъпи в правомощията си и се събра на първо заседание. Отреденото помещение за работата на комисията всъщност е баскетболна съблекалня в спортна зала „Дружба“.

На предишни избори комисията заседаваше в сградата на Бизнесцентъра. Сега заради пандемията е решено това да става в спортната зала, където да има повече място за членовете на секции, които в изборния ден на 4 април ще предават бюлетините. Големият паркинг, който се намира в съседство, също ще бъде използван за превозните средства на членовете на секции.

РИК
Председателят на РИК – Хасково Веселина Тенчева

Haskovo.info припомня, че РИК – Хасково беше назначена от ЦИК на 11 февруари, след като преди това партиите не се разбраха за състава й на консултациите при областния управител. Комисията е в състав от 15 членове. Председател е Веселина Тенчева със зам.-председатели Татяна Пальова – Господинова и Ангел Панчев, а секретар е Лейла Елмаз. Членове са Венелин Челебиев, Добромир Якимов, Георги Китов, Гергана Бояджиева, Аднан Адил, Ина Георгиева, Люба Спасова, Славея Костадинова, Зекие Мурад, Даниела Мавродиева и Георги Георгиев.

Очакванията са през следващата седмица да стане ясно кога ще започне ваксинацията срещу COVID-19 на членовете на РИК и СИК в Хасковска област.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Негодника
Негодника
14.02.2021 1:25 1:25

Вие къде искате да се проведе халки, това не е заглавие дупки

Back to top button