Хасково

Задържаха трима с наркотици в Хасково и дрогиран шофьор в Харманли

Четирима са задържани за дрога през денонощието в Хасковска област, съобщават от полицията.

Малко след полунощ на хасковската улица „Христо Ботев“ е хванат 20-годишен с 0.77 грама марихуана. Два часа по-късно в 40-годишен клиент в такси е открито 0.05 грама пико, а в жилището на 31-годишен са намерени 7 грама марихуана и 3 грама амфетамин.

В Харманли снощи е арестуван 38-годишен, който шофирал Мерцедес след употреба на канабис.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Асан
Асан
24.02.2021 14:00 14:00

Браво решихте проблемите с наркотиците на Хасково област. Вече децата ни ще живеят в сигурна среда,ама уж новинари ,но не смеят да кажат на данъкоплатците колко са стрували тия маневри на полицията. Сигурен съм,че само хартията която са изписали в Полицията струва повече от самата стойност на дрогата ;)

Бивш Служител
Бивш Служител
28.02.2021 19:48 19:48

0.05 братле , вие как живеете със себе си. Не оставихте наркоманите на спокойствие. Ходете хващайте нарко-разпространителите а не наркомани. Това ви е работата , и за това получавате заплати от нашите данъци. Вършете си работата и не козирувайте на грешните, трупат ви се грехове. А това не се забравя господа полицаи

Back to top button