Хасково

Още две партии обявиха водачите си на листи в Хасково

Две партии обявиха днес водачите си на листи в Хасково за парламентарните избори на 4 април. Това са „Републиканци за България“ и „Възраждане“.

29-годишната хасковлийка Радостина Циркова ще води листата на партията на Цветан Цветанов. Тя е общински координатор на партията, бакалавър „Международни отношения“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и магистър с почести „Европейски въпроси“ от Болонския университет в Италия. От 2018 г. работи в сферата на търговския маркетинг в голяма международна компания в София.

Партия

Областният координатор на партия „Възраждане“ Николай Георгиев е водач на листата за Хасково и Пазарджик. Той е на 45 г. със средно образование, като в момента е безработен. В последните 15 г. е работил като машинист на пътно строителна техника. След него в листата са Георги Георгиев, Даниел Леков, Венета Стоянова, Росица Христозова, Пепа Василева – от квотата на Гражданско сдружение „Движение българско семейство“, Иво Чорбов, Стефан Захариев, Даниел Иванов, Марин Филипов, Лилия Тодорова, Иво Иванов, Златко Кралев, Тодор Тодоров, Велко Колев, Николай Куманов.

Водачът на листата каза на пресконференция, че всички са членове на „Възраждане“ и са хора от Хасковска област. Целта на партията е влизане в парламента, а след това и самостоятелно управление. Според представителите от „Възраждане“ в момента народът не е представен в парламента за сметка на олигархични структури, чужди посолства и неправителствени организации.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Цвятко
Бай Цвятко
24.02.2021 17:23 17:23

Апартаменти ще раздава ли Цецкоолу.

John
John
24.02.2021 19:13 19:13

дъщерята на чалгарката Петра, избирай народе!

Вагонян
Вагонян
24.02.2021 21:00 21:00

Искам да разбера дали ще има концерт на хищната пантера и рецитал на „невероятния“актьор и циркаджия цирков,за да дойда и куфея.

Асансьор Индивидуалов
Асансьор Индивидуалов
02.03.2021 13:15 13:15

Ай някой да обЯсни какво аджеба значи „магистър с почести „Европейски въпроси“ “ ? От двете- белокосото абсолютно недоразумениЙ и изцвъкониевият капитус инанис-словизлиянията са безпредметни.

Back to top button