Хасково

Търсят шлосери, заварчици, шофьори и сервитьори в Хасковско

Нови свободни работни места за шлосери, заварчици, шофьори, сервитьори и бармани са обявени в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Хасково се търсят шестима шлосери-електрозаварчици, двама шлосери, учител в прогимназиален етап, медицинска сестра за манипулации в лаборатория, асистент в офис, организатор на производството, двама шофьори на товарни автомобили, шофьор на лекотоварен автомобил за разнасяне на хранителни продукти.

В Димитровград имат нужда от шлосер на 1 000 лв. заплата, заварчик на 1 200 лв., стругар на същата заплата, двама сервитьори, двама готвачи, касиер на 1 200 лв. и двама гладачи.

В Свиленград има места за 10 лични асистенти, две крупиета, двама бармани, трима машинни оператори за излъскване на метал. В Тополовград се търсят ветеринарен лекар, животновъд и работник по поддръжка, а в Харманли се нуждаят от двама сервитьори на 700 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button