Хасково

Ученици с благотворителен мартенски базар в Хасково

Ученици от хасковската Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ организираха благотворителен мартенски базар за двегодишния Георги, който страда от детска церебрална парализа.

Изработените от гимназистите мартеници бяха изложени във фоайето на училището. Те изработиха и тематични бисквитки. Това е поредната благородна проява на гимназистите, които готвят и за медиците в COVID-отделенията в МБАЛ – Хасково.

Днес в училището бяха представени и първомартенските традиции. В гимназията пристигна и Баба Марта. Всички получиха мартенички и късметчета. Десетокласничката Наталия представи легендата за мартеницата чрез куклен театър.

Представители на читалищата в община Димитровград раздадоха ръчно изработени мартенички на работещите в кметството. От общината посрещнаха гражданите, които ползват административни услуги с мартенички за ръка „Аз обичам Димитровград“.

Разкрита е и дарителска сметка:

IBAN: BG54FINV91501317483321
Първа инвестиционна банка
BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА
ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button