Хасково

Младежи отново крадат дрехи от магазин в Хасково

Трима младежи са хванати за кражба на дрехи от магазин в Хасково, съобщават от полицията.

Момчетата на възраст 15, 18, и 19 г. свалили чипове против кражба и са облекли в пробната на магазина на улица „Търновска“ пантолон и две блузи. След залавянето им те са върнали откраднатото. Подобен случай в Хасково вече имаше през февруари.

Вчера са задържани двама мъже на 34 и 35 г. от хасковското село Нова Надежда, които проникнали в незаключен дом на свой съселянин и откраднали 800 лева и газов пистолет.

Също за кражба в Димитровград е бил задържан 36-годишен мъж от града. На 1 март след разбиване на катинар на врата той откраднал от склад 90 кг. електрически кабели.

Тополовградските полицаи са заловили мъж, откраднал вещи от ракиен казан в село Срем. 72-годишният жител на селото задигнал от свой съселянин всмукателна помпа и 30 метра захранващ кабел.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ел Чапо
Ел Чапо
04.03.2021 12:08 12:08

ГЕРБ е обрулил днешната младеж, децата вече нямат пари и за дрехи.

Разбирач
Разбирач
04.03.2021 13:38 13:38
Отговор до  Ел Чапо

Олигофрен тая младеж от циганската махала ги краде и после продава.Може би са ти наследници и ги защитаваш.

Една жена
Една жена
04.03.2021 14:35 14:35

Ел Чапо, става ясно от исказването ти, че не си живял през комунистическо, когато всичко на всичко имаш 2чифта обувки и 2комплекта дрехи. И не знам дали са ти казвали нооо дънки никой нямаше

Back to top button