Спорт

Дарина и Тихомир са в националния отбор за Световното по спортна аеробика в Баку

Състезателите от Хасково Дарина Пашова и Тихомир Баротев са в националния ни отбор за участие на 16-то Световно първенство за мъже и жени от 27 до 29 май в Баку, съобщават от Българския съюз по аеробика.

Националният отбор е в състав: Антонио Папазов – категории „Индивидулано мъже“, „Смесени двойки“ и „Тройки“, Ана-Мария Стоилова – „Индивидулано жени“ и „Смесени двойки“, Дарина Пашова – „Индивидуално жени“ и „Тройки“ и Тихомир Баротев – „Тройки“.

24 държави са заявили участие на Световното за мъже и жени, а 20 страни ще участват на първенството за юноши и девойки младша и старша възраст, което ще се проведе седмица по-рано отново в столицата на Азербайджан. Остават още две контролни, които ще определят националният отбор за юноши и девойки младша и старша възраст. Първото от тях ще бъде на 20 март в Пловдив.

Двете световни първенства трябваше да се проведат през май 2020 година, но поради пандемията от COVID-19 те бяха отложени с една година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button