Регион

Крава пропадна в кал след ВиК авария, спасиха я с товарач

Крава за малко не се е превърнала в жертва на некачествено запълване на дупка след ВиК авария в хасковското село Динево тази вечер, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Екип на водното дружество разкопал тротоар в селото преди дни за отстраняване на авария и след това запълнил дупката с пръст, която обаче се превърнала в рядка кал. Тази вечер при прибиране от паша една от кравите пропаднала в ямата и не успяла да излезе.

Според жителите на селото малко останало животното да се удави. За да спасят кравата на хората се наложило да прокопаят пръстта около нея и да я вържат с въже, след което да я изтеглят с товарач.

Можеше да е някое дете или автомобил с хора вътре, казват жителите на Динево, които настояват водното дружество да се грижи за доброто запълване на дупки след аварии, които в селото били чести заради старите тръби. Преди аварията на тротоара е имало плочки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
:)
:)
07.03.2021 22:05 22:05

Айде кмета наближават избори набавяй точки пред както ти казваш „гласоподаватели“ оправи тротоара

Диневец
Диневец
07.03.2021 23:28 23:28
Отговор до  :)

Ам защо не га осъдите тая компания в съда, ва? Имаме независима и работеща съдебна система!

Мнение
Мнение
07.03.2021 22:38 22:38

Ежедневието,проблемите,пейзажа,начина по който се върши работа…..ние живеем в 13 век

Back to top button