Избори 2021

Мая Манолова: Кандидатите на „Изправи се! Мутри вън!“ са почтени, в Хасково се борим за два мандата

Заставам изцяло зад листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в Хасково. Това са почтени хора и обичани в региона хора и тук ние се борим за 2 мандата. Това заяви по време на представянето на кандидатите за народни представители Мая Манолова.

Ние сме единствената платформа в тази кампания, поставили на фокус обикновените хора и техните проблеми, затова и именно обикновени хора, но с необикновени качества са в нашите листи, посочи Манолова. Сред кандидатите в Хасково преобладават юристите, защото съдебната реформа и възстановяването на върховенството на провото са основен приоритет на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“. Не случайно в листата е и председателят на Адвокатската колегия в Хасково Меглена Гунчева.

Изправи се! Мутри вън!В бъдещата си работа ще се фокусираме върху разграждането на корупционния модел на управление, привличането на инвестиции, повишаването на доходите на хората и осигуряването на нови работни места, каза водачът на листата Минко Ангелов.

10 милиарда лева годишно наши пари захранват монополите и мафията чрез корупция. За да спрем корупцията, бедността и да не се срещаме по площадите трябва да излезем пред урните и да гласуваме с бюлетина номер 18, призова Ангелов.

Електронното правителство, за което са изхарчени огромни суми през последните години и резултата така и няма ще помогне на бизнеса да е по-независим и ще намали до голяма степен корупцията, допълни и вторият в листата Николай Колев.

Изправи се! Мутри вън!С началото на кампанията на „Изправи се! Мутри вън!“ сложихме край на модела на чекмеджето, ревизията ще покаже как парите на обикновените хора на България от държавната хазна се оказаха във вид на кюлчета и на пачки в чекмеджето на премиера, ще направим така, че да бъде поета отговорност, каза Мая Манолова и допълни, че е крайно време България да се управлява от компетентни хора.

Тя поиска незабавното оттегляне на Бойко Борисов от управлението на здравната криза. Проблемите и хаосът са в резултат от некомпетентно политическо вмешателство в управление на кризата.

Ние предлагаме нашия план за незабавна подкрепа на обикновените хора в България – 1 250 лева минимален доход на работещ човек, преизчисление на пенсиите и реформа в здравната система, в центъра на която трябва да бъде пациентът, заключи Мая Манолова.

Изправи се! Мутри вън!

Ето и пълната листа на коалицята „Изправи се! Мутри вън!“:

  1.  МИНКО ВЕЛЧЕВ АНГЕЛОВ – магистър-инженер по „Автоматизация на производството“- ВИХВП- Пловдив, Съветник в политическия кабинет на министъра на РРБ, Зам. Кмет на Община Хасково, Областен управител в служебният кабинет на проф. Герджиков. Собственик на фирма Компютър Консулт-ЕООД. Женен с две деца.
  2.  НИКОЛАЙ ИВАНОВ КОЛЕВ – От 30 години в частен сектор, съсобственик в печатница и издателство „Селект принт“-ООД, Женен с едно дете.
  3.  МЕГЛЕНА ХАРИ ГУНЧЕВА – Магистър по право- СУ “Св. Климент Охридски“, Съдия три години в Окръжен съд – Хасково, Адвокат с дългодишен опит. Председател на Адвокатска колегия в Хасково.
  4.  БОЖИДАР СТАМОВ ИВАНОВ- Магистър по право- ПУ „Паисий Хилендарски“. Адвокат на свободна практика от 2000 год.
  5.  ТАНЯ ВЛАДКОВА ЧАЛЪКОВА – Магистър по право УНСС- София. Адвокат на свободна практика от 2009год.
  6.  МАРИЯ ЛУКОВА ЦАНЕВА – Магистър по „Счетоводство и контрол“. Вещо лице в Окръжен съд – Хасково. Собственик на счетоводна къща.
  7.  ТОДОР ВЪЛКОВ ТОДОРОВ – Бакалавър „Зооинженерство“- Тракийски университет- Ст. Загора. Магистър по Агроекология. Професия: Консултански и съветнически дейности в земеделието и селските райони.
  8.  ВАЛЕНТИНА ТОДОРОВА КАТРАНДЖИЕВА – Магистър „Молякулярна биотехнология“ – Санкт Петербург- Русия. Магистър по право, адвокат към Хасковска Колегия.
  9.  ЮРИ АЛЕКСАНДРОВ МИНКОВ – ТМАСС – Хасково, Организатор „Човешки ресурси“.
  10.  ИВАН ЕНЕВ БОЖЕВ – УНСС – гр.София, Бакалавър „Стопанско управление и администрация“
  11.  АТАНАС ВЕСЕЛИНОВ ИЛИЕВ – Земеделски производител.
  12.  МАРИЯ НЕДЯЛКОВА ПАНЕВА – Магистър – инженер химик . ХТМУ – гр. София.
  13.  ПЕТЪР АТАНАСОВ ЧАВДАРОВ – Магистър по „Социален мениджмънт и социално предприемачество“. ПУ “Паисий Хилендарски“.
  14.  РАМАДАН РАМИС РАМАДАН – Бакалавър „ Икономика и Бизнес“ УНСС- София.
  15.  ИВАН ПЕТКОВ ХРИСТОВ – Бакълавър „ Бизнес администрация“ – УНСС – София.
  16.  МИРОСЛАВ РОСЕНОВ МИНЕВ – Начална педагогика с английски – ПУ „Паисий Хилендарски“ –Пловдив.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button