Хасково

РЗИ: Има Астра Зенека за записаните в електронния портал

Регистрирани в електронния портал за имунизация срещу COVID-19 били върнати днес в Хасково с аргумента, че няма ваксини, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората казват, че в същото време в портала е невъзможно да се запази час. Те питат кога в Хасково ще има ваксини и какво става с хората, които са си изпуснали часовете заради липса на ваксини.

От РЗИ коментираха пред Haskovo.info, че имат количества от ваксината на Астра Зенека, която е предвидена за имунизацията на записаните в електронния портал. От Здравната инспекция препоръчаха на хората, на които датите са изтекли да проверят в системата за кога са презаписани.

Ваксинация в неделя с Астра Зенека се извършва в имунизационния кабинет на РЗИ. Там се поставят дози и от РНК ваксините на хора от първите три фази.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

 

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ваксина
Ваксина
28.03.2021 20:24 20:24

Къде е като я има? Имунизационният кабинет на МБАЛ днес беше заключен, въпреки че имаше хора с часове за ваксинация именно там. Служител на болницата обясни че ваксини няма затова кабинетът на работи. Интересно е кого ваксинират в РЗИ, като се има предвид че от седмици в портала his.bg като места за ваксинация в Хасково са посочени само МБАЛ и Хигия?

Back to top button