Регион

Задържан в Харманли за търговия с гласове адвокат ще обжалва ареста си

Харманлийският адвокат Георги Матанов е бил сред задържаните във вторник в региона няколко души за търговия с гласове. Полицията е иззела голяма сума пари от дома му и служебния архив от кантората му.

Днес адвокат Матанов е категоричен, че няма нищо общо с купуването и продаването на гласове. За мен това е грешка. Не съм обвързан с нито една партия, заяви юристът. Той определи като неправилно и изземането на служебния архив на кантората му и смята да обжалва ареста си пред административния съд.

Намерените в дома ми пари са мои и на семейството ми, те са от доходи и за тях са платени всички нужни данъци, каза още адвокат Матанов, който има и земеделски бизнес.

Харманли

В ромската махала на Харманли са задържани още няколко души. Там днес отрекоха да са получавали пари, за да гласуват. Предишни години обаче на част от хората се раздавали по 20 лева.

От прокуратурата вчера отчетоха, че досега за нарушения и съмнения за престъпления около изборния процес са задържани временно 34 души.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Anonimen
Anonimen
01.04.2021 19:29 19:29

KALINKA

Вагонян
Вагонян
01.04.2021 19:32 19:32

А тия дето купуват за гроб Ко шъ ги праим.Или никой не знае че се купува за гробарите.

Разбирач
Разбирач
02.04.2021 11:43 11:43
Отговор до  Вагонян

Лайянян,кажи кой като знаеш.

MMXXI
MMXXI
01.04.2021 22:35 22:35

Профилактика и напомняне на мaнгалите да гласуват за Буци.

Back to top button