Любопитно

1 400 лв. е наградният фонд на конкурса „Учене по време на криза“

„Учене по време на криза – изпитание на човешките ценности“ е темата на конкурса за есе, обявен от Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково в партньорство с областната организация на БЧК.

За участие са поканени ученици и студенти на възраст до 32 години. Изискване към творбите е да бъдат с обем до 3 страници. Срокът за изпращане е 15 април, напомнят организаторите.

Мащабите на случващото се в сферата на образованието по време на пандемията тепърва ще се измерват и анализират, сочат експертите. От друга страна обаче кризата доведе до нещо ново: пандемията рязко стимулира вкарването на иновации в образователния сектор. Макар от години да се говори за дигитализация и внедряване на технологии, едва ли някой е очаквал толкова бързо и внезапно те да се превърнат в не просто допълнителна част от учебния процес, а в единствена възможност за неговото осъществяване.

Журито очаква размислите на студенти и ученици по актуалната тема. Предвиденият награден фонд е 1 400 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button