Хасково

Ремонтират спортните игрища на две училища в Хасково

Обществена поръчка за ремонт на спортни игрища на ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ и ОУ „Любен Каравелов“ обявиха от община Хасково. Прогнозната стойност е 166 622 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 14 май.

Предвижда се ремонт на футболното игрище на ПМГ до физкултурния салон на гимназията. Асфалтовата настилка ще бъде заменена със саморазливна спортна настилка от два слоя. Ще се монтират две футболни врати с размери 2м/3м.

Ще се ремонтира и комплекс от игрища в „Любен Каравелов“, които са до сградата на общежитието на Езиковата гимназия. След възстановяване на настилката ще се положи изкуствена трева. Върху новата спортна настилка трябва да се разчертаят в различен цвят маркировки за игрище за минифутбол и хандбал. Предвижда се доставка на футболни – хандбални врати. Ще се ромнират и игрищата за баскетбол и волейбол.

Любен Каравелов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button