Хасково

Без смесени групи в детските градини в Хасково между Великден и Гергьовден

Няма да има смесени групи в детските градини в община Хасково през следващата седмица между Великденските празници и Гергьовден, съобщават от кметството след постъпили десетки запитвания от родители.

Предвид противоепидемичните мерки в страната и след решение на общинския щаб в Хасково сливането на групи в учебните заведения не е разрешено, уточняват от общината.

Така в двата работни дни на следващата седмица – 5 и 7 май детските градини ще работят на пълен капацитет. Не се предвиждат и допълнителни почивни дни в училищата, каквито въпроси също са постъпили в общината.

В двата работни дни на следващата седмица на училище присъствено, освен най-малките ученици, ще ходят и тези от 5, 9 и 12 клас. От 10.05.2021 г. до 14.05.2021 г. присъствено се обучават учениците от 5, 6, 9, 11 и 12 клас, а от 17.05.2021 г. до 28.05.2021 г. в клас ще бъдат учениците от 6, 7, 8, 10 и 11 клас, за останалите класове присъственото обучение се преустановява.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button