Любопитно

Народен певец е новият почетен гражданин на Харманли

Народният певец и музикант Жеко Ангелов е новият почетен гражданин на Харманли. Той беше удостоен със званието на тържествената сесия на общинския съвет днес, свикана за празника на града, който е на 2 май.

Ангелов е удостоен със званието по предложение на кмета Мария Киркова за приноса му в сферата на автентичната народна музика в Харманли. На церемонията бяха връчени благодарствени грамоти и плакети на медиците на първа линия в борбата с пандемията от община Харманли, съобщават от Областната администрация в Хасково.

Празник

Празничната сесия завърши с изпълнение на „Харманлийските славеи“, на които ръководител е новият почетен гражданин на Харманли.
Празничният ден започна с тържествена Света литургия и молебен за благопреуспяването на Харманли, отслужена в църквата „Св. Атанасий“ от старозагорския митрополит Киприан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button