Спорт

Лекоатлетите от Харманли обраха наградите на мемориала „Григор Христов“

Божидар Съръбоюков от „Хеброс“ (Харманли) спечели скока на дължина на петото издание на атлетическия мемориал „Григор Христов“, провел се на централния стадион на НСА.

Лека атлетикаМладият състезател за първи път в кариерата си достигна границата от 7 м. Съотборникът му Милко Гемеджиев бе втори с 6.88 м. В скок на височина двамата си размениха ролите като Гемеджиев постигна точно 2.00 м, а Съръбоюков остана след него с 1.95 м, съобщава bgathletic.com.

При момичетата атлетката от Харманли, но състезаващата се за Павел Павлов от Враца Галина Николова спечели състезанието на скок височина с 1.70 м пред Виктория Миланова (Плевен 2014) – 1.60 м и Стела Гешева (Хеброс, Харманли) – 1.55 м.

В скока на дължина за девойки Вивиан Кръстева от Рилски атлет, Самоков е шампионка на турнира с 5.65 м пред Мирела Мирева (Павел Павлов, Враца) – 5.10 и Стела Гешева (Хеброс Харманли) – 5.08.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button