Любопитно

Абитуриенти затвориха гимназии в Хасково след другарските си вечери

Започна еуфорията с абитуриентите в Хасково. Тази сутрин гимназии в областния град бяха затворени от празнуващите зрелостници.

Абитуриентите от Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ и ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ имаха снощи другарски вечери. Традиционно на сутринта всички се събират пред гимназиите си, за да продължат да празнуват. Миналата година обаче ритуалът беше прекъснат заради пандемията.

Абитуриенти
Езиковата гимназия

Езиковата гимназия изпраща 179 зрелостници. Много от тях бяха пред училището си тази сутрин. Централният вход беше временно отцепен с ленти. Имаше народни хора, танци, отброяване до 12 и много настроение. Екип на полицията следеше за реда. Официалното изпращане на абитуриентите на Езиковата ще е на 14 май, а балът е на 24 май.

Абитуриенти
Математическата гимназия

Абитуриентите на ПМГ са 127. Част от тях също се събра с много настроение пред гимназията си. Имаше снимки и отбряване до 12. И тук имаше полицейски екип. Изпращането на зрелостниците на ПМГ е на 13 май, а балът е на 25 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ПРИЯТЕЛИ
ПРИЯТЕЛИ
12.05.2021 16:05 16:05

ХУБАВИ ДЕЦА.БРАВО,УСПЕХИ И КЪСМЕТ.

Анонимен
Анонимен
12.05.2021 16:50 16:50

Да са живи и здрави!!! Да сбъднат мечтите си!

?
?
12.05.2021 20:38 20:38

Какво затварят? Те с това олай обучение трябва лаптопите да затворят не гимназиите

Back to top button