Спорт

„Хасково“ иска изхвърлянето на Попов от съдийството

Хасково - Сливен С дистанционното в ръка прекара в неделя президента на Хасково Здравко Узунов. Над 20 пъти той изгледал спорните положения за неговия отбор, неотсъдени от рефера Никола Попов в нулевото равенство със Сливен в събота. Футболният бос се убедил, че съдията по безобразен начин е ощетил тима на синьо-жълтите. Попов най-безцеремонно си затрая и не даде две дузпи за Хасково. Особенно скандална беше ситуацията в края на мача, при която защитник на Сливен изби с две ръце топката от голлинията, но реферът от Стара Загора остана безмълвен.
Той пожали футболистите от Сливен, които извършиха куп груби нарушения, но нито един от тях не видя червен картон. Затова от Хасково са категорични, че ще подадат жалба в съдийската комисия на БФС срещу Попов. "Няма да позволя да се подиграват с Хасково. Ще искам най-строго наказание за Никола Попов. Такива като него трябва да стоят далече от терените", категоричен е Узунов. Жалбата ще бъде внесена днес от изпълнителния директор на синьо-жълтите Емил Траилов, а най-вероятно утре ще бъде разгледана от съдийската комисия към футболната централа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button