Любопитно

Очакват 1 000 на детския празник „Здравей, лято!“ на светилището край Каснаково

Над 1 000 посетители се очакват на традиционния детски празник „Здравей, лято!“ на Светилището на нимфите и Афродита край димитровградското село Каснаково.

Празникът под мотото „Как да обичаме планетата!“ ще се проведе на 5 юни от 10 часа. Очакват се деца и родители от региона и страната, съобщиха организаторите Калина Монева – общински съветник от коалиция „Движение Заедно за промяна“, кметът на селото Тодор Атанасов и секретарят на читалището Илияна Михова. Теренът е окосен и напръскан срещу кърлежи и змии, подготвено е място за паркинг, има и велоалея. Ще бъдат взети противоепидемични мерки.

В програмата са предвидени куклен театър, ателиета по изкуства на екологична тематика. Ще има още сцена на талантите, надуваем замък, влакче за най-малките, спортни състезания, народни танци и други. Предвидени са много награди, балони, храна, напитки и сладолед.

Има безплатен транспорт в 9:30 часа от автогарата в Димитровград. Хората от селата също могат да заявяват транспорт на фейсбук страницата на коалицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button