Регион

Шофьорът от катастрофата със загиналия пътник край Великан е карал с 1.54 промила алкохол

С 1.54 промила алкохол е шофирал 34-годишният мъж от старозагорското село Братя Даскалови, който на 29 май следобяд катастрофира край Великан и загина спътникът му на 70 г. от димитровградското село, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, неправоспособният водач е подкарал Фолксваген, загубил е контрол и се е ударил в крайпътно дърво. Възрастният мъж е починал на място, а шофьорът беше откаран в хасковската болница със счупен десен крак.

Припомняме, че предната вечер в хасковското село Малево загина 26-годишен шофьор, който се удари с БМВ-то си в бетонен стълб.

На 29 май пък на пътя между селата Генералово и Капитан Андреево неправоспособен 21-годишен е карал мотоциклет. Той е возил негова връстничка от варненското село Караманите. Младежът е загубил контрол над возилото и двамата са паднали на пътното платно. Те са с охрузни рани.

В стамболовското село Царева поляна е задържан 39-годишен с Опел, който е шофирал с 3.36 промила алкохол. В региона са спрени два нерегистрирани мотопеда, като единият водач е неправоспособен.

Шофьор загина при тежка катастрофа в село Малево

Поредна жертва при катастрофа в Хасковско

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button