Регион

Тийнейджъри биха връстник в Димитровград, момче задигна кола

Две момчета на 15 и 16 г. са хванати за побой в Димитровград, съобщават от полицията.

Преди 5 дни те са набили 15-годишен, като му счупили и мобилния телефон. С побойниците работи инспектор детска педагогическа стая. Материалите ще бъдат изпратени в прокуратурата с мнение за налагане на възпитателни мерки.

16-годишен пък е задигнал Ваз, паркиран в двора на земеделска кооперация в ивайловградското село Свирачи. По-късно полицаите открили колата изоставена между селата Свирачи и Орешино. 26-годишен откраднал електронна цигара и кутия с тютюневи изделия на стойност около 200 лв. от игрална зала в Хасково.

Цигари без бандерол са иззели полицаи от управлението в Свиленград. На 29 май те проверили Крайслер, който влизал в страната през ГКПП „Капитан Андреево“. Колата шофирал 78-годишен хасковлия. В таблото на автомобила са намерени укрити 600 безакцини цигари. На водача е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button