Спорт

Валентин Петров стана шампион, а дъщеря му Елена – вицешампион на турнир по бодибилдинг и фитнес

45-годишният Валентин Петров от Хасково спечели шампионската титла при ветераните в турнира по бодибилдинг и фитнес в Пловдив.

Той впечатли съдиите с формата и представянето си. Първото място го класира за участие на Балканското първенство, което ще се проведе на 12 и 13 юни в Румъния.

Неговата 18-годишна дъщеря Елена също участие в Турнир Пловдив и спечели сребърен медал в категория Бикини фитнес при девойките до 23 г. над 166 см. Малко по-рано тя стана четвърта при жените на Турнир „Хеброс“ в Пазарджик в категорията Бикини фитнес до 169 см.

Фитнес

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Панайот
Панайот
01.06.2021 17:44 17:44

Кошмар…Хипер нечистоплътно изглеждат всички на снимките. Всичко в тази държава е брутално и крайно…или са тлъсти и разплути тумбаци или анаболни киборги като тези по горе. Няма ли нормални хора без извръщения?

Back to top button