Любопитно

Певците на „Зора – Зорничка“ спечелиха нови медали от конкурси

Нови медали от конкурси спечелиха изпълнителите на школата за народно пеене „Зора – Зорничка“ при хасковското народно читалище „Зора-1982“ с вокален педагог Иванка Топузова. Школата е основана през 2017 г.

Днес излязоха резултатите от онлайн фестивал, където отличия спечелиха Теодора и Михаил Евтимови. Теодора е с гранд при и право на безплатно участие на фестивала в Лозенец.

Наскоро младите певци се върнаха от „Седянка край морето“ в Приморско. Там участваха 8 деца, които отново спечелиха медали, отличия и грамоти.

Досега Евтимови имат по 11 медала от конкурси, 7-годишният Даниел Христов е с 13 медала, Сиана Емилова е спечелила 9 медала, а Габриела Валентинова е с 5 отличия.

Сега талантливите певци се готвят за фестивал в Димитровград, където ще се представят с авторски песни на своя вокален педагог. След това предстоят изяви в Широка лъка, Свиленград и Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button