Хасково

Камион се удари в два стълба до КАТ, движението за кратко в едното платно

Пътен инцидент предизвика леки проблеми с движението по булевард „Съединение“ в района на КАТ – Хасково следобед. Камион се удари в два стълба и застана напречно на булеварда като го препречи, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Докато се движела шофьорката усетила вибрации във волана и изгубила контрол. Товарният автомобил тръгнал настрани, ударил се леко в огледалото в един от стълбовете, а след това спрял в друг.

Катастрофа

 

При инцидента няма пострадали хора. Жената зад волана има леки болки в едната си ръка, вероятно заради опита да завърти кормилото.

Свидетели на инцидента, които разгледаха пораженията по камиона, предположиха, че вероятно става въпрос за скъсан преден мост, което е предизвикало рязкото завиване на автомобила.

За кратко движението беше пренасочено двупосочно в едното платно. След като Пътна помощ вдигна камиона, то беше възстановено.Катастрофа

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Панчо
Панчо
02.06.2021 11:18 11:18

И този таралясник на снимката е преминал технически преглед? Веднага проверка на допусналия го!!

Back to top button