Хасково

Венцислав Кирчев е временно директор на ОДМВР – Хасково

Старши комисар Венцислав Кирчев е временно преназначен до завръщане на титуляра Ангел Цанков, но не по-късно от 1 година, на длъжността директор на ОДМВР – Хасково, съобщават от полицията. Цанков е в болничен. Рокадата става със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Днес Кирчев е бил представен пред ръководния състав на хасковската дирекция от заместник-министъра на Емил Ганчев.

Директор
Венцислав Кирчев (вляво) и Емил Ганчев

Той е съобщил, че промяната в ръководството е продиктувана от необходимостта от нова визия, нови методи и нови решения в дейността на дирекцията. Зам.-министърът е подчертал, че очаква от служителите активни и бързи действия, добра комуникация и ефективно взаимодействие с органите на местната власт за разрешаване на възникналите проблеми.

Новият директор е благодарил за гласуваното му доверие и е заявил, че ще заложи на диалога, професионализма и екипното разрешаване на възникналите трудности.

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23 г. професионален стаж в МВР. Минал е през различни нива в системата, има награди за добрата си работа. През 1998 г. стартира кариерата си като полицай в „Охранителна полиция“ към хасковското управление.

Последователно е заемал следните длъжности: разузнавач през 1999 г.и 6г. по-късно – инспектор в група „Криминална полиция“ на РУ – Хасково, началник на полицейския участък в Стамболово през 2008 г., началник група „Териториална полиция“ към РУ Хасково през 2014 г. От април 2019 г.се премества на работа в ОДМВР – Кърджали, където до настоящия момент оглавява участъка в Черноочене. Завършил е бакалавърската и магистърската си степен в ПУ „Паисий Хилендарски“ – Пловдив.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Комитов
Комитов
02.06.2021 16:28 16:28

Добър ход с назначаването на Кирчев за директор на полицията.

Анонимен
Анонимен
02.06.2021 18:10 18:10

Край, свърши са с Маймуната, Главата и останалите!

А
А
03.06.2021 1:19 1:19

Поздравления!👏👏👏 Дано Цанков никога не се завърне🙏

Iffjjk
Iffjjk
13.06.2021 23:22 23:22

Цанков,къде си бе истерик..?Ела да ти подаря още 5 кг и пак да не ги обявиш никъде..Сега вече като те няма ще откопая и другите 65 Владкоооооооооооо

Back to top button