Хасково

„Възраждане“ доволни от резултатите си в Хасково, очакват повече на 11 юли

От партия „Възраждане“ определиха като изключително добро представянето си на последните парламентарни избори в Хасковска област. Председателят за Хасково Георги Георгиев посочи, че партията е на 7 място по брой гласове и на първо в патриотичния сектор. Той допълни, че се надява резултатът да бъде надграден на парламентарните избори на 11 юли.

Както Haskovo.info писа, от „Възраждане“ първи регистрираха в РИК – Хасково пълна листа за предстоящите избори за народни представители. Водач е д-р Пламен Пасков, който е от гражданската квота, офицер от резерва, ветеринарен лекар и анализатор, а втори е Георги Георгиев – инженер-химик.

Хасковският председател посочи, че всички в партията са доброоволци и имат основни професии, извън политиката. По тази причина водачът на предходните избори Николай Георгиев сега отсъства от листата, защото е започнал работа в пътното строителство и трудно би отделял време за активната политика.

Сред приоритетите на партията са подобряване на инфраструктурата и подмяна на ВиК-мрежата, изграждане на пречиствателни станции за питейна вода, реформа в земеделието и животновъдството, контрол върху изсичането на горите, реставриране на всички културно-исторически обекти, ремонт и изграждане на нови детски площадки, преместването на бежанските центрове в гранични застави, мерки за подпомагане на дребния и средния бизнес, насърчаване на българските предприемачи да инвестират в производствения сектор.

Д-р Пасков, който е водач и в Кърджали, каза че първоизточник на всички беди е външноуправляемият колониален статут на страната. По неговите думи „Възраждане“ е останали единствената партия, която още се бори срещу този модел. Той очаква „Възраждане“ да получи на изборите между 3.5 и 4.2 признати проценти, като според него реалният резултат ще е между 4 и 6%.

Ето и пълната листа с кандидати за депутати от „Възраждане“ за Хасково:

  1. Пламен Панайотов Пасков
  2. Георги Николаев Георгиев
  3. Венета Колева Стоянова
  4. Даниел Христов Леков
  5. Росица Тянчева Христозова
  6. Даниел Иванов Иванов
  7. Ясен Митков Колев
  8. Марин Георгиев Филипов
  9. Пепа Иванова Василева
  10. Лилия Росенова Тодорова
  11. Тихомир Иванов Трендафилов
  12. Ивайло Георгиев Чорбов
  13. Златко Георгиев Кралев
  14. Иво Динев Иванов
  15. Райчо Куманов Петков
  16. Антон Митев Железанов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Haha
Haha
03.06.2021 13:42 13:42

Тоя грозния с парфюмите кво прави там

България
България
03.06.2021 16:56 16:56

Поздравления,само така!Нека има много, такива будни българи като тях!

Back to top button