Спорт

Баскетболистите на Хасково зарадваха феновете с победа в националните финали

Баскетболистите на Хасково продължават със силното си представяне и в Националните финали на Българска баскетболна лига Б група.

Срещите се играят в хасковската спортна зала „Дружба“, а в първата си среща баскетболистите на играещия треньор Янко Желев постигнаха атрактивна победа над столичния „Foot court“ с 92:84. Успехът дойде с добра игра, която зарадва феновете на отбора.

Баскетбол

Мачът започна кош за кош, но постепенно Хасково се откъсна в резултата. Драма имаше в последната част, когато софиянци успяха да обърнат резултата. Хасковлии обаче се мобилизираха и с подкрепата на публиката успяха да се поздравят с победата, която ги класира на полуфинала срещу „Чардафон“ (Габрово) в събота от 17 часа. Ивайло Тонев отбеляза 32 точки, Динко Христов – 20, Виктор Колянов – 19, а Владимир Георгиев – 16 т.

Днешната победа изгледа и кметът Станислав Дечев, който даде началото на мача. Янко Желев подари на градоначалника екип на отбора, който през май стана шампион в своята група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button