Хасково

БСП внесе в РИК – Хасково листа с 12 кандидати

„БСП за България“ входира за регистрация в Районната избирателна комисия в Хасково непълна листа с 12 кандидати за народни представители за изборите на 11 юли, съобщават от коалицията.

Както Haskovo.info писа, листата беше утвърдена на Национален съвет на 3 юни в състав: водача и заместник-председател на коалиционния партньор АБВ Владимир Маринов, Смиляна Нитова, Георги Илиев, Диляна Комитова, Пламен Панев, Димо Костов, Божидар Драганов, Иван Педев, Иван Ганев, Владимир Бамбалов, Михаил Димитров, Атанас Атанасов. Очакваше се преди внасянето й в РИК тя да бъде допълнена до 16, но това не беше сторено.

БСП

Листата е входирана под №6, като според Владимир Маринов резултатът на 11 юли ще е като за отличници и се тръгва за победа на изборите. Според областния председател на БСП Емилия Масларова в региона се усещала енергия заради лявото обединение. От коалиция заявяват, че ще проведат позитивна кампания.

Очаква се листата на БСП да бъде регистрирана на следващото заседание на РИК – Хасково.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рев
Рев
06.06.2021 10:20 10:20

Масларката е за затвора!

Back to top button