Хасково

Хубен Стефанов ще води листата на коалицията на Жан Виденов в Хасково

От коалицията „Ляв съюз за чиста и свята република“ на бившия премиер Жан Виденов подадоха преди обяд листата си за регистрация в Районната избирателна комисия – Хасково за изборите на 11 юли.

Водач е Хубен Стефанов, следван от Румен Митев, Александър Бозаков, Желю Желев, Веселин Димитров и Добромир Мазгалов. Хубен Стефанов заяви, че родът му се състои от интелигенти, които носят левите идеи. „Нормално е като представител на такъв род е да искам справедливост и да живеем в една нормална държава. За мен лично не може простотията да се издига в достойноство и качество. Искам всеки българин да носи в сърцето си девиза на Хасково – Достойноство и вяра, защото това в днешните времена е много необходимо на българския народ“, каза Стефанов. Водачът допълни, че не можем да бъдем щастливи, когато държавата ни е останала от 9 на 6 милиона жители и в същото време да сме първи по неграмотност.

Коалиция

Бившият кмет и член на БСП Атанас Василев не е част от листата, но е упълномощен да представлява коалицията в Хасковска област. Той е напуснал БСП и според него това е достойната позиция. Василев каза, че дълги години е изпитвал несъгласие с част от политиката, която е водила БСП и е имало неща, които не е могъл да преглътне. Сега той се надява коалицията да внесе повече истина, искреност и чистота за България.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Митев
Янко Митев
07.06.2021 16:58 16:58

Ха ха ха тия да не мислят че сме забравили как докараха държавата до фалит. Хубен Стефанов не му стига посредственоста а и власт иска…бедни ми бедни Стефанов каква те глупост люлее!

Ляв десняк от Горнонанадолнище
Ляв десняк от Горнонанадолнище
07.06.2021 21:01 21:01

Боже , слез си прибери вересиите…

Back to top button