Хасково

ДПС ще се бори за два мандата в Хасково, листата без особени промени

ДПС подаде документи за регистрация на пълна листа от 16 кандидати за народни представители в Районна избирателна комисия – Хасково за изборите на 11 юли.

Областният председател на партията Мехмед Атаман заяви пред медиите, че в листата няма големи промени в сравнение с изборите през април, когато ДПС изкара близо 15 000 гласа. Сега от партията ще се борят за 22 000 гласа и двама депутати от Хасковско. Атаман каза, че очакват избиратели на ДПС, които през април не са гласували основно заради пандемията, този път да отидат до урните. Той не очаква избирателите на ДПС да имат проблеми с машинното гласуване.

Водачът Сезгин Мехмед също заяви, че се надяват на два мандата на парламентарните избори. Според него избирателите и партиите трябва да са си взели поука от последните избори, когато е била пропусната възможност за сформиране на правителство. Сега от партията отново ще залагат на мотото „Рестарт на държавността“.

ДПС
Сезгин Мехмед

„Надяваме се на едно устойчиво правителство и най-накрая да си говорим за модерни технологии и иновативни начини на правене на политика. Хасково е един модерен град, а жителите на Хасково и региона са модерно мислещи хора“, каза Мехмед и допълни, че от ДПС разчитат на иновативен начин на правене на политика и привличане на вниманието на младите хора. Така, че той не изключва по време на кампанията да се появи нова рап песен, народна песен или друг вид музика, след като в предишната кампания лично той беше част от видео клип с рап на младежката структура на партията, на която е председател. „Ние сме доказвали, че винаги сме една крачка пред останалите“, каза още Сезгин Мехмед.

ДПС

Пълната листа на ДПС:

1. Сезгин Юсеин Мехмед
2. Мюмюн Сали Мюмюн
3. Мехмед Лятиф Шакир
4. Серкант Сейхан Сейдамед
5. Йозджан Расим Мехмед
6. Ахмед Юксел Ахмед
7. Сание Рамадан Кязим
8. Мухлис Фариз Сербест
9. Севджан Керим Иляз
10. Себахтин Шакир Халил
11. Иса Салихов Делиимамов
12. Емине Адем Юнуз
13. Росен Йосифов Атанасов
14. Айджан Ерхан Ариф
15. Ширин Шукри Осман
16. Сейхан Садък Мюмюнали

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Рамчето
Рамчето
08.06.2021 15:47 15:47

Абе този некадърник Атамана докато е там дпс не може да прогресира той ни може да пише ни да чете вън от партията

Гражданин
Гражданин
08.06.2021 21:08 21:08

Сание Кязим,може ли да е хем в Общинска служба Земеделие ,хем да е кандидат депотат?
Махайте я от тази длъжност Началник Общинска Служба Земеделие!

Back to top button