Хасково

„Демократична България“: Свършихме важни неща, има още много работа в парламента

„Демократична България“ регистрира листата си за изборите на 11 юли в Хасково. Водач отново ще бъде избраната в предишния парламент за депутат Катя Панева. Втори в листата е директорът на Езиковата гимназия в Хасково Деян Янев, а трети е представителят на „Да България“ Станимир Стоянов.

Демократична България
Катя Панева

В листата с кандидати за народни представители има промени в сравнение с предишните избори. Липсва Тодор Топалов, който се е отказал от участие в изборите по лични причини. Част от хората в предишната листа имат ангажименти, но пък и винаги има нужда от нови хора, каза след регистрацията в РИК водачът Катя Панева, която си поставя като цел на тези избори коалицията да има два мандата в Хасково.

Надяваме се, че на тези избори ще успеем да надградим това, което постигнахме, още повече, че този път на резултатите няма да влияят купеният вот и страхът, заяви Панева. Тя посочи, че най-после хората ще могат да избират тези кандидати, които изповядват техните каузи, а заедно – политиците и народът ще успеем да направим така, че България да бъде по-добро място за живеене.

В 45-то Народно събрание успяхме да направим основното – да променим правилата за гласуване. Убедена съм, че при машинното гласуване вотът ще е реален, посочи Панева. За съжаление много законопроекти не успяха да стигнат до пленарната зала заради малкото време, но съм убедена, че в следващия парламент ще успеем да ги гласуваме, каза още тя.

Демократична България
Деян Янев

Вторият в листата – Деян Янев, който на миналите избори постигна най-голям брой преференции благодари за доверието. Много е достойно да стоиш зад един човек като Катя Панева, каза Янев и обяви като основна цел политиците да бъдат нормални хора, както в изборния процес, така и след това.

Демократична България
Станимир Стоянов

Доверието на хората трябва да се печели по естествения процес с внушаване на доверие, защото нашият екип може да изпълни обещанията, които дава, допълни Янев.

Третият в листата на „Демократична България“ в Хасково Станимир Стоянов отново посочи дигитализацията като свой приоритет. Вярвам, че ще имаме стабилен парламент, защото българският народ е мъдър да подреди депутатите по правилен начин, допълни Стоянов.

Демократична България

Ето и пълната листа на „Демократична България“ в Хасково:

1. Катя Панева – Димитровград, народен представител в 45-ото Народно събрание
2. Деян Янев – Хасково, директор на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“, общински съветник
3. Станимир Стоянов – Хасково, IT специалист
4. Иван Ванчев – Димитровград, представител на застрахователна компания
5. Драгомир Андонов – Хасково, предприемач
6. Тодор Ташев – Хасково, адвокат
7. Веса Ходжева – Свиленград, Началник сектор Дневен център за възрастни с увреждания
8. Свилен Овчаров – Свиленград, адвокат
9. Симон Зенопян – Хасково, инженер компютърно проектиране
10. Васил Мелев – Хасково, предприемач
11. Георги Апостолов – Димитровград, кинолог
12. Антони Пашов – Хасково, предприемач и общински съветник
13. Стефан Аврамов – Димитровград, еколог
14. Георги Попов – Димитровград, предприемач
15. Красимир Делчев – Харманли, предприемач
16. Асен Иванов – Симеоновград, строителен предприемач

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Възмутен учител
Възмутен учител
08.06.2021 21:57 21:57

Голяма чуденка ми е този директор на Езиковата гимназия като се е хукнал по тези избори няма ли си работа в училището. Или може би му дойде до гуша от сериозна работа и реши, че като депутат ще си почине.
Да се смееш ли или да плачеш!
В училище почти от началото на годината не се е мернал. Само учителите ли да му вършим работата. После той депутат, защото много работа бил свършил! Само празни приказки:)))

Back to top button