Регион

Арестуваха тополовградчани за модерна оранжерия с 620 растения канабис – ВИДЕО

Двама тополовградчани са арестувани при спецоперация, в хода на която е разбита високотехнологична оранжерия за отглеждане на канабис, съобщават от МВР. Акцията е проведена на 7 и 8 юни на територията на областите Хасково, Пловдив и Русе.

Оранжерията е разбита в Русе, а грижи за 620 растения канабис с височина над 150 см е полагал 46-годишен мъж от Тополовград. Намерни са и везни.

В жилището на тополовградчанина в Русе са открити малко количество амфетамин на прах и марихуана. На адреса му в Тополовград са намерени половин килограм канабис и везна.

В Тополовград е арестуван и 40-годишен местен жител, съпричастен към случая. От дома му е иззет още половин килограм канабис.

Мъжете са задържани с прокурорско постановление са им повдигнати обвинения.

Двама мъже пък са арестувани с дрога вчера в Димитровград. В 29-годишен са намерени 0.3 грама чай за пушене и 20 грама метамфетамин. В 26-годишен от село Длъгнево е открит плик с 2.75 грама чай за пушене.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button