Спорт

Футболистите на Харманли спечелиха турнир на стадион „Хасково“

Футболистите на Харманли спечелиха купата на футболния турнир „Децата и футболът“, организиран от Асоциацията на българските футболисти, БФС и с подкрепата на община Хасково.

Купата на победителите в детската футболна надпревара връчи кметът Станислав Дечев. Градоначалникът бе отличен от БФС за най-голям принос в развитието на спорта за 2020 година, съобщават от кметството.

Футбол

Осем детски отбора мериха сили на стадион „Хасково“. До финала стигнаха отборите на Обединен футболен клуб „Хасково“ и „Харманли 04“. Въпреки превъзходството на хасковските футболисти, драматичната среща завърши с изпълнение на дузпи, където по-точни се оказаха харманлийските играчи.

Футбол

За най-добър вратар беше отличен Герасим Карагьозов от „Харманли 04“. Най-добър защитник на турнира е Зара Христова от „Хеброс 1921“, Харманли. Най-добър полузащитник е Атанас Колтуков „Свиленград 1921“, най-добър нападател е Павлин Златков от ФК „Бригада“, Димитровград, голмайстор на турнира е Мартин Славчев от „Хасково 1957“, най-техничен състезател е Даниел Добриков от „Димитровград 1947“, за най-добър състезател беше награден Анди Иванов от ОФК „Хасково“, а най-полезен състезател е Теодор Делчев от ФК „Респект“. Призът треньор на турнира спечели Георги Стайков „Харманли 04“.

Крайно класиране в турнира:

1 място ФК „Харманли 04“ с треньор Георги Стойков
2 място ОФК „Хасково“ с треньор Драгомир Топалов
3 място ФК „Бригада“ с треньор Христо Василев
4 място ФК „Свиленград 1921“
5 място ФК „Хасково 1957“ с треньор Илиян Киряков
6 място ФК „Респект“ с треньор Владимир Койнов
7 място ФК „Хеброс 1921“ с треньор Пейко Петков
8 място ФК “Димитровград 1947“ с треньор Даниел Добриков

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button