Хасково

Арестуваха хасковлия, изкъртил училищна камера. Младеж хвърля дрога в тоалетната

50-годишен хасковлия е задържан, след като счупил охранителна видеокамера на училище в Хасково, съобщават от полицията.

Вчера рано сутринта криминалист забелязал мъжа, който изкъртил камерата на сградата на бул. „Раковски“ и тръгнал да го гони. Уведомил и колегите си.

Малко по-късно мъжът е задържан. Станало ясно, че тази година той е извършил още две подобни деяния, за които не са подавани сигнали.

28-годишен от Сталево е изхвърлил марихуана в тоалетната, след като в дома му пристигнали криминалисти, допълват в криминалната хроника от полицията. След претърсването на къщата униформените открили 8 пликчета с метамфетамин и 4 пликчета с канабис. Младежът е задържан.

В ареста са и няколко крадци на телефони. 18-годишен от Хасково нападнал свой връстник на ул. „Мадара“ и след два удара с крак му задигнал телефона. Подобна сцена се е разиграла и в Димитровград, където 26-годишен откраднал телефона на 62-годишен. Откраднат телефон е върнат на собственика му и в село Крепост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.06.2021 10:13 10:13

Въй, ама поне си давайте на някого да ви прочита за грешки статиите, преди да ги публикувате…

Back to top button