Хасково

Педагогиката и софтуерното инженерство остават най-желаните от кандидат-студентите в Хасковско

За поредна година началната и предучилищната педагогика, както и софтуерното инженерство са сред най-желаните специалности от кандидат-студентите в Хасковска област, съобщиха за Haskovo.info от Центъра за кандидат-студентска подготовка и информация в Хасково.

Вече се приемат документите за кандидатстване и класиране в хасковското читалище „Заря“. Днес до обяд са преминали над 150 кандидат-студенти.

Абитуриенти

В центъра се приемат документи за над 30 университета в България, като най-желани са Пловдивският, Софийският, Тракийският и Техническите университети в Пловдив и Стара Загора. Повечето кандидатстват с оценките си от матурите, но има и такива, които се явяват на изпити, за да си подобрят успеха.

Абитуриенти

Таксите и тази година не са променяни. Кампанията в Хасково продължава до 3 юли. Напливът през следващите дни ще се увеличава, защото все повече абитуриенти ще получат дипломите си от гимназиите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
21.06.2021 18:58 18:58

„““началната и предучилищната педагогика““““ големи капацитети ражда милата ни татковина!
Как един не ще математика, физика , химия :-):-):-):-)
Техните си деца не могат да отгледат, но за чуждите са първи.

Back to top button