Спорт

Младите хасковски футболисти с престижно равенство срещу „Славия“

Футболистите на ОФК „Хасково“ завършиха 1:1 срещу „Славия“ като домакини в последния си мач за сезона в първенството при 15-годишните. Срещата се игра на стадион „Хасково“.

Гостите откриха през първото полувреме. След почивката момчетата на треньора Емил Ангелов постепенно засилиха натиска и заслужено стигнаха до изравняването с попадение на Николай Жеков.

Футбол

„Изключително съм доволен от играта на моите момчета, които се представиха като истински шампиони, срещу силния отбор на „Славия“. Получи се и хубав мач за многобройната публика, сред която беше кметът Станислав Дечев. Виждам прогрес в играта на футболистите“, каза Ангелов. Той допълни, че сега ще даде 20 дни почивка на състезателите и след това ги събира отново за подготовка.

Haskovo.info припомня, че миналата седмица „Хасково“ отново изигра силен мач, побеждавайки като гост „Пирин“ в Благоевград с 3:0.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ne znam
ne znam
08.07.2021 14:55 14:55

tiya slaveq sa izvunredno grubi

Back to top button