Регион

Дете блъсна друго дете, четирима пострадаха при катастрофи през уикенда

Четирима са пострадали при пътни инцидента през уикенда в хасковска област, съобщават от дирекцията на МВР. Един от тях е с опасност за живота.

11-годишно дете е с охлузвания след като било блъснато в Харманли от електрическо превозно средство на две колела, управлявано от 8-годишен. Инцидентът е станал около 18 часа на ул. „Преслав“.

32-годишен е с опасност за живота след катастрофа в Свиленград. В петък вечерта в колата на пострадалия се ударил мотоциклет, който извършвал забранено изпреварване. Шофьорът на колата е с 8 счупени ребра, ключица и гръдна травма.

Още една катастрофа с мотопед е станала в събота в Харманли. Шофьор на лек автомобил не е пропуснал преминаващ покрай него мотопед и двете превозни средства са се ударили. Мотористът е с охлузвания.
48-годишен пловдивчанин е пострадал, след като изпуснал управлението на колата си се ударил в дърво на пътя Хасково – Харманли в района на село Родопи.

През почивните дни има и един задържан за употреба на наркотици шофьор. Той е на 41 години и е заловен да кара в Димитровград след употреба на кокаин, амфетамин и метаамфетамин. Друг 41-годишен е хванат зад волана с 2,08 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button