Регион

Задържаха 20-годишната водачка от произшествието със загиналото дете

20-годишната водачка на автомобил Мерцедес, която снощи удари дете и то почина на път за хасковската болница, е задържана, съобщават от областната дирекция на МВР.

Както Haskovo.info писа, произшествието стана в Симеоновград. От полицията допълват, че жената е ударила с колата пресичащото 6-годишно момиченце, бутащо тротинетка на кръстовището между улиците „Патриарх Евтимий“ и „Васил Левски“. Пробите за алкохол и наркотици на шофьорката са отрицателни.

Роднини разказаха пред Haskovo.info, че първоначално шофьорката избягала и се прибрала вкъщи, като оставила колата. Бащата на детето го извадил изпод автомобила.

Катастрофа

 

Преди обяд на друго кръстовище в Симеоновград са се ударили 81-годишен мотопедист и 66-годишен с Ланчия. Мотопедистът е с охлузвания на левия крак.

32-годишен симеоновградчанин е задържан, защото е шофирал Опел с регистрационни табели за друг автомобил.

Снощи на кръстовището до бившата цигарена фабрика в Хасково са се ударили Воксхол и Ауди, при което е пострадала 19-годишна димитровградчанка. Тя е с контузии по ръцете.

Разследват инцидент с починало дете в Симеоновград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Скръб
Скръб
08.07.2021 9:49 9:49

Боже Мой, Боже Мой! Защо си ни оставил? Не стига че има демографски апокалипсис ми и ние самите се затриваме едни други. Стига с тия катастрофи вече хора не останаха, да не излезе дете да си поиграе…

отговор
отговор
08.07.2021 20:51 20:51
Отговор до  Скръб

Защото сте деградирали до немай къде, долна паплач.

ани
ани
09.07.2021 13:04 13:04
Отговор до  Скръб

Не се затриваме един друг,драги! Една пропаднала част от населеието се е размножила и не си е изпълнила дълга докрай.Т.е., не са си научили децата на важните неща в живота.Защото при такива инциденти който и да е виновен,винаги е уязвим пешеходецът.Нищо няма да му стане на хлапето,или на койхто и да е,да изчака,ако трябва и на пешеходната пътека,а не да се мятат,сякаш правото е тяхно и ги пазят омайни билета от смъртта.Впрочем,имате и избор-да си мрете с пълното право на пешеходната пътека,когато изскачате като малоумни,каквито сте.

Кольо
Кольо
13.09.2021 22:24 22:24
Отговор до  Скръб

Демографския проблем се корени само и единствено във факта че жИните имат прекалено много права и привилегии, и си мислят че заслужават най доброто, не искат да се задомяват с мъж на тяхното ниво, не може някоя мърла от село хасково или димитровград, просто щото е красива да получава оферти от всеки уй от тук до скопие, ти да я накараш да роди деца на гошо от съседния вход, гошо от съседния вход е невидим за нея, пък и тя завършила езикова гимназия, с абсолютно безполезно средно общо, което я задлжава да учи висше (да харчи на тате парите още 5 години) и от там да изкара някое безполезно образование като хуманитарни науки или психология, и после да претендира че е голяма работа защото имала висше и мъжът и видиш ли трябвало да е повече от нея. За това ще има демографска криза в такива държави които дават права и привилегии на жените си, а такива които не дават права и привилегии на жените си ще се радват на висока раждаемост. Днешните българки се учат от европейките и американките, не искали да раждат чакали да станат на 35 когато 90% от яйцата им са дали фира, да се наживеят, да ги обходят повече от кенеф в автогара, и тогава около 40-така щяли да раждат български деца. Ай сиктир ти и от не-благодарните жИни, да идват бежанците и да ги вземат на-сила, те ще ни оправят проблема с правата и с раждаемостта

Анонимен
Анонимен
08.07.2021 12:59 12:59

Безброй конфликтни точки из целия град с предпоставки за ПТП – в Злати дол, кръстовището до завоя на големия мост… Явно и цайсите не помагат да ги видят… Но както се казва келепир няма в тая работа, не знам защо го търпят още този и бандата некадърници

Дълъг кокалест
Дълъг кокалест
08.07.2021 19:17 19:17
Отговор до  Анонимен

Мангали и селяни от кърджали в язаки

ани
ани
09.07.2021 13:00 13:00

Докато всички родители наглеят,че им е длъжен цял свят да пази децата им,така ще бъде!И преди някой д а се изходи,че децата нямало къде да играят,че децата трябвало да играят,че всички са длъжни само на вашите деца,научете ги как да се движат по пътя!От месеци чета как изскачат внезапно с тротинетки,с велосипеди,не знам си как,пред колите.Някои от вас са шофьори.Може за момент човек да не успее да реагира,да не види детето.И тогава скапания родител да си скубе косите,защото не си е изпълнил ЗАДЪЛЖЕНИЯТА,а не да се вини шофьор,общество и цял свят.Преди да линчувате поредната невинна шофьорка,се замислете,че и вие,останалите,не сте застраховани,колкото и да внимавате.

Анонимен
Анонимен
09.07.2021 14:33 14:33
Отговор до  ани

Абе ти карай с 30 в населените места и тогава говори кой къде се мята боклук нещастен.

_|_
_|_
09.07.2021 14:34 14:34
Отговор до  ани

Абе ти карай с 30 в населените места и тогава говори кой къде се мята боклук нещастен.

Кольо
Кольо
13.09.2021 22:15 22:15

Май ще трябва пак да прибягваме до отнемането на правата на жИните щото като гледам от 1 статия две жени са причинили вреда с неадекватността си, мъжете дето са се ударили са на 80 и 60 тоест много над нормата, а жИните уж са млади на 20 години и интелигентни, два пръста пикоч имат в главите иначе мерцедеси карат и се силят като мъжете. Голяма грешка беше да даваш на жИните които технически са възрастни деца правото да карат автомобили и да гласуват. Нищо хубаво не произлиза от това, и рано или късно ще трябва да ги скастрим или да се разпадаме като нация

Back to top button