Избори 2021

Владимир Маринов: С номер 4 ще изберем собственото си достойнство

Обръщение на водача на листата на коалиция „БСП за България“ в Хасково Владимир Маринов:

Съмишленици и приятели,

Уважаеми граждани на област Хасково,

Предстои ни важен момент от развитието на нашата Родина – извънредните парламентарни избори на 11.07.2021година. Те ще определят посоката, в която ще се развива страната ни. Ще дадат път на реформите и надеждите или продължение на безпринципното и безхаберно управление, поставило България в дълбока материална и духовна криза.

Дошло е време на осмисляне и отрезвяване, дошло е времето да спасим страната си. На 11 юли ние трябва да тръгнем по онзи общ път, който да ни доведе до по-достойно съществуване, по-достойна работа и справедливи доходи. Най-важната ни задача е да изградим едно по-добро бъдеще за нашия град, за нашата област и за нашата родина.

Заставаме пред Вас с ясното съзнание на национално отговорна, системна партия, която има опит, капацитет и визия за спасяването на нашата Родина.

През изминалия месец на срещи с избиратели, водихме толерантна, разумна и дисциплинирана кампания. Поемаме голямата отговорност с убедеността, че ще спечелим максимума от вота в Хасковска област, защото излизаме с лицата си, с опита си и с искрените си изпълними послания.

От този избор зависи нашето бъдеще, зависи бъдещето на децата ни, на нашите родители, на нашата България. Защото на 11 юли имаме няколко възможни избора. Можем да изберем „Госпожа Лъжа“, която ни залива от няколко дни чрез купуването на гласове, през измамите за реформи и стабилизиране.

Можем да изберем грабежа, който прави народа ни беден и нещастен.

На 11 юли, гласувайки с бюлетина номер 4 ние ще изберем собственото си достойнство. Защото коалиция „БСП за България” гарантира гражданския контрол, достойнството и парламентаризма. Това може да ни изправи на крака като народ и държава.

БСП

Нашата предизборна програма е най-реалистичната и изпълнима в сферата на социалния живот, здравеопазването, икономиката. Ние знаем как да постигнем всичко това. Убедени сме, че без нашата подкрепа няма как да се състави стабилно правителство от системни и балансирани политически формации. Ако това не се случи, ще влезем в една спирала „от избори на избори”, която се промъква в последните години в политическия ни живот и трайно го дестабилизира.

На финалната права искам да благодаря на всички онези хора, които в неделя ще излязат да гласуват, за да има по-добро бъдеще утре.

Благодаря на нашите представители в изборния ден, които са отговорни за опазването на честността на вота. Благодаря на членовете и ръководството на БСП във всички 11 общини за отдадеността, за работата и личната подкрепа, която получих от тях. Благодаря на областния председател на БСП за доверието и вярата в мен.

Вярвам, че коалиция „БСП за България” е най-добър защитник на интересите на българското общество днес!

Време е да си върнем държавата! Промяната е в наши ръце!

С номер 4 „Сигурност в промяната! С грижа за теб!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Back to top button